حمیدرضا جلاییپور میگوید: به نظر من با انتخابات ١۴٠٣ و پیروزی پزشکیان بعنوان نامزد جبهه اصلاحطلبان، دوباره گرایش اصلاحطلبی در جبهه فعال شد و در انتخابات شوراها در ١۴٠۴ این یکپارچگی بیشتر میشود. و آن افرادی هم که به انتخابات امید ندارند بیشتر به تحولطلبان میپیوندند.
معاون اول رئیسجمهور گفت: دولت چهاردهم بنای وعده دادن ندارد؛ مگر وعدههای قابل اجرا و فکرشدهای که خود را هم متعهد به تحقق آنها میداند. از اینرو، همه مسئولان دستگاههای اجرایی کشور، در چارچوب منابع و امکانات موجود کشور، وظیفه اجرای برنامه هفتم و تعهدات دولت را عهدهدار هستند.
رئیسجمهور گفت: از همه مسئولان درخواست میکنم کاری کنیم که در این دولت بتوانیم سلامت مردم را در چارچوب های علمی و با شاخصهایی که هست اصلاح کنیم و به جلو ببریم.
رئیس جمهور با صدور حکمی آقای عبدالکریم حسینزاده را با عنایت به تعهد و تجربیات ارزشمند، به سمت معاون خود در امور توسعه روستایی و مناطق محروم کشور منصوب کرد.
رئیس جمهور بر ضرورت تغییر ساختار مدیریت اجرایی کشور با بکارگیری روشهای علمی و کارشناسی تاکید کرد و گفت: برای تغییر شرایط و عبور از چالشها و بحرانها، کشور باید با روشهای علمی اداره شود و هیچ راه دیگری وجود ندارد.
وزیر کشور در سخنانی درجمع استانداران و با حضور رئیس جمهور اصلی ترین اولویت را حفظ منزلت و کرامت مردم دانست و گفت: نباید اجازه دهیم به هیچ وجه پدیده های اجتماعی تبدیل به پدیده امنیتی شود.
رئیسجمهور گفت: در این دولت کسانی که بدون دلیل موجه بالا رفتهاند پایین میآیند و کسانی که به ناحق پایین رفتهاند، بالا کشیده خواهند شد؛ معیار با ما بودن یا نبودن، باور و توانایی افراد در اجرای سند چشمانداز است.
فضلالله رنجبر گفت: هر اندازه مدارک غیرمستند پخش و منتشر شود آثار منفی دارد. بهرحال در مجلس نماینده ملت وجود دارد که سردی و گرمی روزگار را خیلی چشیده بنابراین با هر شبنامهای تغییر نظر نمیدهد مگر اینکه مدارک و مستندات مستدلی باشد.
شینا انصاری، معاون رئیسجمهور و رئیس جدید سازمان حفاظت محیطزیست، دو زن را به سمتهای سرپرستی دفتر ریاست و سرپرستی دفتر روابطعمومی این سازمان منصوب کرد.
یک جامعه شناس در یادداشتی نوشت: یک نفر باید فرمان آتشبس و خونبس بدهد، وگرنه تا فرسودگی کامل نظام سیاسی و به خاک سیاه نشستن مردم، این رویه ادامه خواهد یافت.
فعال سیاسی اصلاحطلب گفت: در مجموع شرایط کشور به جایی رسیده که تقریبا غیر از گروههایی که خیلی افراطی هستند مثل بعضی از این گروهها که به اسم جبهه پایداری و امثالهم خودشان را معرفی میکنند، مابقی متوجه شدند که تقریبا شرایط کشور در زمینههای مختلف، بحرانی است.
فعال اصلاح طلب در توئیتی نوشت: رأیآوری کاملکابینه، مفهوم مهماستراتژیکی را به دنبال داشت که کشور با خالص سازی و حرکت در چرخه افراطی گری به سامان نمیرسد.
عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی میگوید: بنده که عضو هیئت رئیسه هستم به هیچ عنوان از قالیباف به عنوان رئیس مجلس نشنیدم که نظرش بر روی وزیر خاصی باشد اما رویکرد کلی مجلس همافزایی و رویکرد مثبت و دستگیری دولت است.
قائم مقام حزب اعتدال و توسعه گفت: وقتی وزرای پیشنهادی کابینه، کامل و قاطع موفق به کسب رأی اعتماد از سوی مجلس میشوند، برنامهریزی و اجرای سیاستهای کلان دولت در جهت نیل به رفاه اجتماعی، توسعه کشور و عبور از چالشها و نارساییهای گذشته تسریع میشود.
علی مطهری گفت: اینطور نیست که آقای پزشکیان از رهبری هزینه کرده باشد بلکه شفاف سازی کرد و واقعیات را گفت. نمایندگان را در جریان گذاشت که فلان وزیر مورد تاکید رهبری است تا این موضوع را بدانند و در رأیشان تاثیر بگذارد. به نظر من کار درستی است که مسائل پشت پردهای نداشته باشیم.
تجربه دولت سیزدهم نشان داد نمیتوان از طریق افزایش تنش، تحریمها را کاهش داد. آقای پزشکیان باید سیاست کاهش تنش را به عنوان قسمت اول سه گانه خود هر چه سریعتر اجرا کند. قسمت دوم عبارت است از روش و ساز و کاری برای دفاع و صیانت از آزادیهای مدنی. موضوعاتی مثل گشت ارشاد هم در زیرمجموعه همین بخش، تعریف میشود. آقای پزشکیان در این باره در مناظرههای انتخاباتی ...